EA Digital Illusions CE AB är ett spelutvecklingsföretag som sedan 2006 ägs av Electronic Arts, bekant som EA Games. EA Games är kända för speltitlar som FIFA, NHL, Battlefield och Star Wars Battlefront.

Uppdrag
Code Labs konsult kom in i ett nytt TechOps-team som utvecklare och DevOps engineer med främsta uppgift att utveckla och hantera kundens leveransplattform för spelservrar. TechOps) som en programvaruutvecklare / DevOps ingenjör med uppgift att utveckla och hantera kundens leveransplattform för spelserver och dess många mikrotjänster. Dice ville förbättra hur de släpper nya speltitlar och uppdateringar på de olika plattformarna som PC, Xbox One och PS4. Dice har hundratals instanser som körs på AWS i olika regioner över hela världen.

Code Labs konsult hjälpte oss med med allt från spelserver-deployments till att bygga proof of concept lösningar för bland annat autentisering, deployment pipelines och en plattform för att köra våra legacy services på. Code Labs konsult visade prov på anpassningsförmåga, stresstålighet och en förmåga att ha många bollar i luften då de var involverade i flera projekt samtidigt. Jag rekommenderar Code Labs varmt och skulle gladeligen anlita deras konsulter i framtiden.

 Jonas Lindström, DevOps Operations Manager, EA 

Meny